Biologic Defense

Újdonság!

Biologic_Defense - Pro_all_products1

A bőr ökológiai-fiziológiai és biológiai-hormonális egyensúlyának helyreállítása

VITAMIN ENERGY

bőrébresztő program C-vitaminnal

VTG - Pro_all_products_1

Hozd lendületbe magad legújabb bőrszépítő kezelésünkkel! Család? Munka? Időhiány? A rohanó életmód következtében a bőr is hamar lemerül. A Vitamin Energy tökéletes megoldás azoknak, akik sosem állnak meg.

SKINJEXION

mimikai ránckorrekció

SKINJEXION_CABINE_GAMME

A Skinjexion feltöltő anti-age kezelés 3 innovatív ránctalanító eljárás kombinációja: Botox-hatás, hyaluronsavas feltöltés és mezoterápia. A kezelés során egy innovatív hatóanyag koktélt használunk.

 

 

SLIM FACE LIFT

arckontúrozás és tokacsökkentés

Slim-Face-Lift-pro8 - AM

Anti-gravitációs ránctalanító és tokacsökkentő eljárás. Növekvő az igény a kevésbé invazív esztétikai kezelésekre a bőr öregedésének tünetei ellen, ezzel késleltetve az arcfiatalító műtéteket.

FRESH CAVIAR

prémium bőrfeszesítés

CAB_FACE_FRESH_CAVIAR

A szépség luxusa és a fiatalság forrása. Prémium bőrfeszesítés hozzáadott kémiai tartósítószer nélkül. A kaviár ritka és értékes anyag, a fiatalság, a luxus forrása. Fő tápláló összetevője a Vitellus.

GENXSKIN

anti-gravitációs bőrfeszesítés

CAB_FACE_GENXSKIN2

Az életkorral bőrszövetünk károsodik és ez felgyorsítja az öregedés folyamatát. Ez a folyamat teljes mértékben egyéni, nincs két egyformán öregedő bőr. Ez számos kiváltó okra vezethető vissza.

SUPREME DHEA

változó kori mélyregenerálás

Supreme-Pro1 b

A legátfogóbb ránctalanító, fiatalító és mélyregeneráló kezelés speciálisan a 40 év feletti érett bőrű hölgyek számára. A kezelés alapja: az érett bőr fiziológiai és morfológiai változásának genokozmetikai kutatása.

BIO-PURE CITY

oxigénes sorozat

CAB FACE BIOPURE

Oxigénes kezelés a városi bőrökre kifejlesztve. Az oxigén biztosítja a bőr sejtjei számára a szükséges energiát ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott működésükkel a bőr vitalitása fenntartható legyen.

HYDRA CLINIC

intenzív hidratálás-táplálás

CAB_VISAGE_HYDRA_CLINIC_2018

Intenzív hidratáló-tápláló eljárás. A legújabb gyógyszerészeti és klinikai formulák felhasználásával, új technológiák alkalmazásával kifejlesztettünk egy intelligens hidratáló koncepciót.

SENSITIVE PRO

bőrérzékenység csökkentése

SensitivePro-Pro1

Bőrérzékenység csökkentése és hidratálás. A legújabb Sensitive Pro termékcsalád kombinálja a neuroterápia és a genokozmetika kutatási eredményeit, a hiperérzékenység csökkentésére.

BIO OPTIC

hipoallergén szemkörnyék ápolás

BIOPTIC PRO PHOTO

Az érzékeny szemkörnyék hipoallergén ápolása. A szemkörnyéki bőr rendkívül érzékeny terület, a felhám vastagsága csupán 0,04 mm, ezért rendkívül óvatos, mégis átfogó védelmet garantáló ápolást igényel.

ENZYMACID

mechanikai, kémiai és enzimes hámlasztás

CAB_FACE_ENZYMACID_2018

Enzymacid hámlasztó – bőrmegújító koncepció enkapszulált technológiával. A legújabb bőrmegújító-hámlasztó eljárásunk, a hámlasztás + pigmentfolthalványítás + anti-aging összekapcsolásával.

PERFECTION

pigmentfolt korrekció

Perfection - Pro_all products

Korrekciós halványító kezelés, a pigmentáció szabályozása. Egy innovatív eljárás alapján, a melanociták sejtmagjában található genetikai kód kezeli a fénykárosodott, pigmentfoltos bőrt.

ACTI-BIOTIC

faggyúkontroll sorozat

Acti-Biotic__K5_1896b

Parabénmentes bőrápoló koncepció aknés bőrre. Az ACTI-BIOTIC termékcsalád kifejezetten az aknés bőrre kifejlesztett nano-hatóanyagokat tartalmazó koncepció. Hatásmechanizmusa összetett célt szolgál.

DERMA SUN

fényvédelem

dermasun

Teljes anti-age védelem és egyenletes barnulás szuper sebességgel. Ahogyan közeleg a nyár, százával jelennek meg cikkek a női magazinokban a napozásról, elsősorban a napozás veszélyeiről.