Bio Optic

BIOPTIC PRO PHOTO2

Az érzékeny szemkörnyék hipoallergén ápolása

E816

A szemkörnyéki bőr rendkívül érzékeny terület, a felhám vastagsága csupán 0,04 mm, ezért rendkívül óvatos, mégis átfogó védelmet garantáló ápolást igényel. Mivel az egész nap folyamán rendkívül erősen károsító hatásoknak van kitéve, ápolására az Ericson Laboratoire Paris egy olyan koncepciót dolgozott ki, amely az egyes bőrproblémákat differenciáltan kezeli.

A leggyakoribb bőrelváltozások és tünetek a szarkalábak, a ráncok, az örökletes vagy elégtelen mikro-cirkuláció okozta sötét karikák, a szintén örökletes vagy pangó folyadék okozta ödémák. Kezelésük mind a szakemberek részéről, mind az otthoni ápolásban kiemelt figyelmet igényel.

Innovatív hatóanyag bázisa:

REDULITE a duzzanatok ellen

Növényi hatóanyag, amely kombinálja a bodza kivonat vízhajtó hatását a glyceryl polyacrylate gél ozmotikus képességével. Elsősorban a szem körüli duzzanatokat kezeli, amelyeket a felgyülemlő zsírpárnácskák, méreganyagok okoznak az érzékeny szemkörnyéki területen.

REMODULINE a zsírpárnák ellen

A keserű narancs virágszirmából nyert formula, magas koncentrációban tartalmaz flavonokat és flavonoidokat. Elsősorban drenázs és zsírbontó hatása ismert. A szemkörnyéki zsírpárnák kialakulásának gátlása a legfontosabb feladata.

A szemkörnyék kezelő eljárás a speciális szemkörnyék masszázzsal 30 perc. Elvégezhető önállóan vagy más kezelésekbe is beépíthető.

MIKRO-KOLLAGÉN feltöltésre

Könnyen felszívódik a bőr mélyebb rétegeiben, eléri a fibroblaszt szintjét is, így képes a kollagénszintézis serkentésére.

SILOX GT a fáradtság ellen

Segít helyreállítani a fáradt bőr feszességét, revitalizál. Gazdag bio-flavonoid tartalmának köszönhetően gátolja a superoxide anion működési mechanizmusát, amely felel a sejtoxidációért és a gyulladásos folyamatokért. Kiváló fegyver a bőrszöveti fáradtság ellen!

Bioptic_2

Bio Optic

hipoallergén szemkörnyék ápolás

BIOPTIC-RETAIL-PHOTO