BIO PURE CITY

CAB FACE BIOPURE

oxigénes kezelés

a városi bőrökre kifejlesztve

meadow bubbles

Az oxigén biztosítja a bőr sejtjei számára a szükséges energiát ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott működésükkel a bőr vitalitása fenntartható legyen. Az oxigén folyamatos jelenléte nélkül a sejtek elfáradnak, hypoxiás stressznek vannak kitéve. Sajnos, a városi levegő oxigén tartalma alacsony, ráadásul a levegőszennyezettség, a nehézfémek jelenléte, a füst, a szmog és a mikrobiális fertőzések még intenzívebbé teszi a bőr öregedését gyorsító káros folyamatokat.

A stresszes bőr egyre fáradtabbá válik, elveszíti potenciális energia tartalékait, egyszerűen képtelen lesz lélegezni. Az oxigénhiány és túlzott városi szennyező káros hatások ellen az Ericson Laboratoire Paris kutató laboratóriuma kifejlesztette a BIO PURE CITY termékcsaládot, amely segíti a bőr légzését, méregtelenítését és általában véve energiával tölti fel az élettelen bőrképet.

A City kezelés 3 fő tengely mentén regenerálja a fáradt bőrt:

1, EXTRA OXIGENIZÁLÁS: a bőrlégzés aktiválásával az oxigén fokozott keringése a sejtekben, a bőr ellenállóbbá tétele a hypoxiás stresszel szemben.

2, SZABADGYÖK-FOGÓ HATÁS

  • MÁGNES-EFFEKTUS: a bőr megtisztulásának folyamatát speciális mágnesként funkcionáló fehérjék végzik el, amelyek megragadják a mélyebb rétegekben található káros anyagokat és mágnesként kiszívják a bőrből
  • VÉDŐKÖPENY-EFFEKTUS: a bőr természetes védekező képességének aktiválása a káros toxikus molekulák ellen (mint pl. a nehézfémek, a cigarettafüst) egy védőköpeny létrehozása a bőr felületén

3, EXTRA ENERGETIZÁLÁS: feltöltjük a bőr akkumulátorait, az ATP, mint biológiai üzemanyag serkentésével. Így a bőr könnyebben veszi fel a harcot a környezeti stresszel szemben.

A City kezelés hatására a bőr fiatalos ragyogással telik meg, extra energiája révén üde, ragyogó bőrképet garantál.

Biopure_3