Biologic Defense

Biologic_Defense - Pro_all_products1

ÚJDONSÁG!

ÖKOTUDATOS BŐRÁPOLÁS

shutterstock_157474544 3 copie

A bőr ökológiai-fiziológiai és biológiai-hormonális egyensúlyának helyreállítása

Gyorsan változó, sterilnek koránt sem nevezhető világunk fokozottan igénybe veszi bőrünket. A növekvő környezeti agresszió, az elektroszmog, a szennyezett ételek, a növekvő stressz, a háztartási vegyi anyagok, a légkondicionálók elterjedt használata csak néhány a leggyakoribb káros hatások közül, amelyekkel szemben bőrünk immunitása nem elegendő.

Kozmetikusként azzal kell szembesülnünk, hogy több éves/évtizedes szakmai tapasztalatunk, tudásunk ellenére egyre több olyan konkrét bőrállapotot diagnosztizálunk, amikor az adott életkor és bőrtípus jellemzői mellett szélsőséges tünetekkel találkozunk és rendkívül átfogó kúrákat kell felépítenünk ahhoz, hogy egészséges bőrképet alakítsunk ki.

A Biologic Defense a jövő szépségápolása, olyan innovatív eljárás, amely helyreállítja a bőr ökológiai-fiziológiai és biológiai-hormonális egyensúlyát egy eljáráson belül. Ökotudatos szemlélettel, tudományos kutatási háttérrel és újgenerációs formulákkal, peptidekkel állítjuk helyre a bőr egészséges mikroflóráját. A bőrszövet ökoszisztémájának kiegyensúlyozásával megsokszorozzuk a természetes védekezőképességet, csökkentjük a bőrpírt, eritémát és gyulladásokat.

A kettős egyensúly megteremtésével a hatóanyagok mélyebben szívódnak fel, lassul a bőr öregedése, meg tudjuk szüntetni a szélsőséges bőrállapotot. Rendkívül izgalmas és új kezelési metódus, amely szigorúan felépített lépésekből áll. A hatékonyság fokozásához rózsakvarc drenázs rollert használunk. Az eljárás bármely bőrtípus egyensúlyának helyreállításához ajánlott, legyen az dehidratált, faggyútöbbletes, irritált vagy érett bőr.

Aktív koordináló hatóanyagok:

  • ACTIBIOME: újgenerációs prebiotikus formula ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, tengervízzel, barna és zöld mikroalga kivonatokkal, a bőr biológiai-hormonális egyensúlyának helyreállítására
  • RELIPIDUM: biztosítja a bőr ökológiai-fiziológiai egyensúlyát, fokozza védekezőképességét és hidratációs szintjét, nyugtat.
  • LIPOBELLE SOYAGLYCONE – genisztein liposzómás formula, amely a leggyakoribb izoflavon biológiailag aktív formája. Nagy mértékben stimulálja a kollagén termelését és megakadályozza a mátrix metalloproteinázok lebomlását, hozzájárul a bőr tömörségének, rugalmasságának és feszességének helyreállításához.
E2104-cmyk