Derma Sun fényvédelem

dermasun

Teljes anti-age védelem

egyenletes barnulás szuper sebességgel

E888b

Ahogyan közeleg a nyár, százával jelennek meg cikkek a női magazinokban a napozásról, elsősorban a napozás veszélyeiről. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a napozás elsősorban veszélyes és elfeledkezünk a napfény jótékony hatásairól.
A Derma Sun a legújabb fényvédő termékcsaládunk, amely fotostabil fényszűrőivel fokozott védelmet biztosít az UVA/UVB káros hatásaival szemben. Igazán hatékony kombináció: barnulást segítő formulái mellett hőre aktiválódó anti-age molekulákat tartalmaz.

Két fő hatóanyaga:

1, VENUCEANETM

Kutatásfejlesztésünk során egy olyan mikroorganizmust (Thermus Thermophilus) kezdtünk tanulmányozni, amely az óceán mélyén él és akár 70 Celsius fokot is képes túlélni. Ebből hoztuk létre azt a hatóanyagot, amely a fény hatására aktiválódik és megvédi a bőrt a káros sugárzástól és annak bőröregedést gyorsító hatásaitól. A formula kettős hatékonyságú: hőtűrő képessége kiemelkedő és UV rezisztens. Minél extrémebb hőnek és sugárzásnak van kitéve, annál aktívabb védelmet garantál.

2, THALIAN

Bio-technológiai úton előállított barna alga kivonat, amelyet magnéziummal és mangánnal párosítottuk. Az UVA és UVB sugarak elleni szabadgyök-fogó védelmet garantálja, védi a bőrszövet fehérjéit az oxidatív hatásoktól.

visuel_Derma_sun 2-COR