Enzymacid hámlasztó

CAB_FACE_ENZYMACID_2018

bőrmegújító koncepció

enkapszulált technológiával

80x60 Enzymacid

Az Ericson Laboratoire Paris kutatás-fejlesztési tevékenysége során az innováció kiemelt jelentőségű. A legújabb bőrmegújító-hámlasztó eljárásunk, a hámlasztás + pigmentfolthalványítás + anti-aging összekapcsolásával egy rendkívül látványos kezelést garantál.

Az Enzymacid egy biztonságos, 3 hámlasztó pilléren alapuló hipoallergén bőrmegújító koncepció, amely az orvosi mélyhámlasztás kozmetikai alternatívája:

  1. MECHANIKAI PEELING kettős mikro-dermabrázióval: a sejtmegújulást gátló elhalt hámréteg és a metabolikus felesleg mechanikai eltávolítására. Így a bőr oxigénhez jut és előkészítjük az aktív hatóanyagok befogadására. Bőrfelszíni hatás.

  2. KÉMIAI PEELING: 8 gyümölcssav szinergikus hatásán alapuló lépés. Az elhalt szaruréteg eltávolításával a sejteket hatékonyabb munkára bírja: lényegesen nagyobb számban termelődnek fiatal bőrsejtek, az egészséges bőrréteg vastagabbá válik, a vérkeringés fokozódik, ezáltal a bőr egészségesebb, rugalmasabb, egyenletesebb felszínűvé, ragyogóbbá válik. Mélyrétegi hatás.

  3. ENZIMES PEELING: hipoallergén, kémiai keresztkötéssel stabilizált, új generációs papain enzim, amely hatását fokozatos felszívódásával, elnyújtott módon fejti ki. Nem irritál, a bőr biológiai órájához alkalmazkodva hosszú távon biztosítja a bőr megújulását. Bőrfelszíni hatás.

Az Enzymacid multi-funkciós hámlasztó koncepció 4 fő hatóanyag csoportot tartalmaz, biztosítva a látványos bőrmegújulást:

  1. 8 gyümölcssav szinergikus hatása: bizonyos bőrrétegekben függőlegesen ható, fix hatóidejű peeling

  2. X-PRESSIN: új generációs, kémiai keresztkötéssel stabilizált enzim, amely fokozatosan szívódik fel, a bőr felszíni hámlasztását végzi – ÚJ TECHNOLÓGIA!

  3. X50: 2 rétegű, célzott felszívódó képességű, PLGA típusú bio-kapszula, amely a vadonatúl enkpaszulációs technológiának köszönhetően kifejezetten a sejtmagban fejti ki hatását – ÚJ TECHNOLÓGIA!

  4. glükózzal stabilizált C-vitamin (AA2G): anti-age és kollagénvédő hatású összetevő.

Az Enzymacid multi-funkciós hámlasztó koncepciót napfényszegény időszakban, ősztől tavaszig ajánljuk a fakó bőrkép megújítására, dohányzás esetén, aknés bőr, faggyútöbblet kezelésére, hiperpigementáció, megvastagodott felhám, felnőttkori akné, mélyülő ráncok vagy fáradt bőr esetén.

Az Enzymacid kabin kezelés során a szakember döntése alapján ún. Soft peeling vagy ún. Hard peeling eljárásra van lehetőség a bőrkép alapján.

A kezelés elvégzése során a bőr pH-értékét 2 lépcsőben csökkentjük, így egyrészt a hámlasztó kezelések során fellépő általános csípő érzés mérsékelhető, másrészt a megújítás a bőr vízszintes és függőleges rétegeiben zajlik. A legújabb technológiának köszönhetően a bőrmegújítás folyamata a 28 napos sejtmegújulási ciklushoz igazodik. Ezért a kabin kezelések mellett szükséges a személyre szabott otthoni ápolás.

young beautiful woman in the beauty cosmetic salon - indoors