Fresh Caviar

CAB_FACE_FRESH_CAVIAR

A szépség luxusa

és a fiatalság forrása

Cosmetologist doing massage on the woman's face  in sap salon. Female with scrub cosmetic mask on face.

Prémium bőrfeszesítés hozzáadott kémiai tartósítószer nélkül.

A kaviár ritka és értékes anyag, a fiatalság, a luxus forrása. Fő tápláló összetevője a Vitellus. A Vitellus legfontosabb alkotóelemei a foszfolipidek és foszfoproteinek, amelyek az élő organizmusok és sejtek membránjainak alapvető részét képezik.

A Vitellus aminosavak és peptidek keveréke, rendkívül gazdag tápláló és regeneráló értékű fehérjekoktél, amely a sejtek működésében nélkülözhetetlen szerepet játszik. A bőrszövet igényeinek megfelelően ezek az aminosavak természetes módon szívódnak fel a friss kaviár sejtekből, biztosítva a bőr fiatalságának megőrzését.

A Fresh Caviar kezelés a friss kaviár sejtekben rejlő lenyűgöző hidratáló, tápláló és feszesítő erő felhasználásának és a svájci bőrregeneráló celluloterápiás metódusnak az ötvözete, a legújabb parabénmentes bőrregeneráló technológiával:

  • serkenti az I. típusú kollagén szintézisét: mechanikai szerepe a bőrnyúlás megakadályozása és a bőrszöveti kohézió biztosítása
  • serkenti a III. típusú kollagén szintézist is, biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét
  • serkenti a fibronectin szintézist is: biztosítja a támasztó szövetek és sejtek kohézióját, az érett bőr sejtmegújulását

A Fresh Caviar luxuskezelés egyedülálló módon, kozmetológiai célra előállított friss kaviár sejteket tartalmaz. A feszesítő – bőrszövet újjáépítő eljárás hatékonyságát a friss kaviár sejtek alkalmazása garantálja, amely a sejtmembrán felépítéséhez és regenerálódásához szükséges elővegyületeket tartalmazza, ezek a strukturális felépítésük miatt könnyen beépülnek és felszívódnak a bőrben.

Az eljárás 100%-ig kémiai tartósítószer mentes, így megőrzi a felhasznált formulák eredeti hatékonyságát. Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, nem allergizál. Bármely bőrtípus esetén alkalmazható, nem okoz irritációt – az eljárást célzottan a hiperérzékenység, rosacea kezelésére is ajánljuk! Természetes bakteriosztatikus komponenst tartalmaz, így védi a hatóanyagokat a degradációtól (gátolja az oxidációs folyamatokat, a baktériumok növekedését és fejlődését).

Portrait of young beautiful blond woman with black caviar in hands