Genxskin

CAB_FACE_GENXSKIN

A szépségháromszög helyreállítása

Az életkorral bőrszövetünk károsodik és ez felgyorsítja az öregedés folyamatát. Ez a folyamat teljes mértékben egyéni, nincs két egyformán öregedő bőr. Ez számos kiváltó okra vezethető vissza. Az egyik legfontosabb, a gének, amelyek egész életünkben elkísérnek. A 21. század egyik legnagyobb géntechnológiai kihívása ezért, a genetikai adottság okozta károsodások és a géneket károsító környezeti tényezők kutatása.

Az Ericson Laboratoire Paris kutatórészlege a legújabb tudományos eredményekre alapozva olyan anti-aging kontroll programot fejlesztett ki, amely az extracelluláris mátrixban található 14 gén aktiválásával újjáépíti az arc formáját meghatározó kötőszöveti állományt, így látványos anti-age hatást garantál 14 napon belül.

A bőr öregedését többek között az ún. „alvó” állapotban levő kódoló gének aktiválásával és a dermisben található strukturális molekulák (elasztin, kollagén, hyaluronsav) szintézisének fejlesztésével lehet befolyásolni.
Igazi innováció: a GenXskin eljárás serkenti a génekben rejlő potenciális lehetőségeket és bizonyos gének aktiválásával javítja a bőrszövet minőségét.

Young adult daughter embracing her  beautiful mother.