Hydra Clinic

Hydra_Clinic_Pro__K5_2041b

Intenzív hidratáló-tápláló eljárás

Hydra_Clinic_mask

A legújabb gyógyszerészeti és klinikai formulák felhasználásával, új technológiák alkalmazásával az Ericson Laboratoire Paris kifejlesztett egy intelligens hidratáló koncepciót a bőr természetes hidratációs folyamatainak helyreállítására.

4 klinikai, tudományos technológia alkalmazása:

  • INTELLIGENS HYDRO-LIPIDEKET tartalmaz: a bőr hidratációs szintjét a külvilág nedvességtartalma alapján egyenlíti ki. Helyreállítva a bőr FOSZFOLIPID mechanizmusát védi a hydrolipid filmréteget. Aktív hatóanyaga: LIPIDURE®- a víz megkötése és fixálása a bőrben
  • AQUAPORIN TECHNOLÓGIA: a 2003-as kémiai Nobel-díjas eljáráson alapuló technológia serkenti az AQUAPORIN csatornafehérjék működését. Aktív hatóanyaga: AQUAPHYLINE® – a megkötött víz áramlásának serkentése a bőrrétegek között
  • ÖNÁLLÓ ADAPTÁCIÓS KÉPESSÉG, A LIPIDMECHANIZMUS HELYREÁLLÍTÁSA növeli a kollagénszintézist, regenerálja az érett bőrt. Aktív hatóanyaga: BIO-SKIN REPAIR, biztosítja a sérült, érett vagy irritált bőr önregenerációs folyamatainak helyreállítását, felgyorsítja a lelassuló sejtmetabolizmust. Ún. neo-epidermis hatás érvényesül vagyis a bőrréteg megújul és az erős sejtkohézió létrehozásával a bőr védekező képessége is nő, anti-dehidratációs pajzsot hoz létre.
  • MIKRO-TAPASZ technológiája a bőr egyéni igényeinek megfelelően, zónaszerűen állítja helyre a bőrszövet hidratációs szintjét. Aktív hatóanyaga: FITO-TENGERI KOMPLEX SZERIN TARTALOMMAL folyamatosan bocsátja ki a hidratáló formulákat a bőr egyes rétegeibe, azok késleltetett felszívódását garantálva.
Closeup of a young beautiful woman.