PERFECTION KONCEPCIÓ

Perfection - Pro_all products

Korrekciós halványító kezelés

a pigmentáció szabályozása

PERFECTION MASQUE

Korrekciós halványító kezelés, a pigmentáció szabályozása

Az Ericson Laboratoire Paris kutatórészlege egy teljesen innovatív eljárás alapján, a melanociták sejtmagjában található genetikai kód, a DNS átkódolásával kezeli a fénykárosodott, pigmentfoltos bőrt.
A Perfection koncepció alapjai:

  1. GENETIKAI ÁTKÓDOLÁS révén belülről programozza át a melanocitákat és átkódolja a pigmentsejteket, hogy világosabbá váljanak, gátolva a festéktermelést vezérlő hormon receptorát.
  2. DEPIGMENTÁCIÓ segítségével halványítja a már megjelent foltokat.
  3. MAXIMÁLIS BŐRVÉDELMET nyújt – magasfokú fényvédő hatású készítményeivel az UV sugarakkal szemben.

A Perfection koncepció formulái:

  • O.D.A.white® (OctaDecenedioic Acid-oktadekándion sav) az oleic sav bio-technológiai
    módosulata növényi eredettel. Hatásmechanizmusa: a melanociták sejtmagjából induló melaninszintézis blokkolása. Az O.D.A.white® hatóanyag gátolja a PPARs receptor működését, így csökken a melaninszintézis, kevesebb festékanyag termelődik.
  • LUMISKIN® formula: egy természetes molekula, a kapszulált Diacetyl-boldine, amely azonnali bőrhalványító hatású. Egyrészt a tirozináz enzim működéséhez szükséges Ca2+ ion áramlását blokkolja, így nem zajlik le a melanogenezis. Másrészt a Ca ion áramlásának megszüntetésével inaktív tirozináz termelődik, amely a melanoszómákban raktározódik el, így nincsen festékanyag termelődés.

A pigmentfolt korrekciós hatóanyagok mellett az eljárás során anti-aging koktélt is használunk a bőrkép homogenizálására és feltöltésére.

iStock_000023046920Medium