Sensitive Pro kezelés

SensitivePro-Pro1

bőrérzékenység csökkentése

és hidratálás

SensitivePro-mask

A legújabb Sensitive Pro termékcsalád kombinálja a neuroterápia és a genokozmetika kutatási eredményeit, a hiperérzékenység csökkentésére, illetve a fokozott dehidratáció miatt kialakuló bőrfeszülés megszüntetésére.

Fő célja a sejtre ható oxidatív stressz csökkentése és a gyulladásos folyamatok gátlása, a bőr feltöltése és megnyugtatása.

A reaktív bőr sokkal érzékenyebb a normál bőrnél.  A reaktív bőr jellemzője, hogy különösen érzékeny a fizikai (forróság, hideg, szél) vagy kémiai hatásokra (higiéniai termékek helyi alkalmazása), és csak részlegesen képes visszaállítani a bőr regeneráló képességét. Ez a gyulladás és érzékenység mellett fokozott és felgyorsult bőröregedést is okoz.

A SEPICALM S legújabb tudományos formula képes a gyulladásért felelős gének irányítására. Ez az új pharmaceutical hatóanyag a sejt magjában fejti ki hatását, így azonnal csökkenti a bőr diszkomfortérzetét. Főbb hatásai: anti-elasztáz hatás, az ép bőrszövet védelmére, gyulladást kiváltó citokinek csökkentése, fájdalomcsillapító béta-endorfinok serkentése az irritált bőrben, gátolja a hialuronidáz enzim működését, ezzel fokozza a celluláris kötőszöveti regenerációt, lipoxigenáz gátlása (gyulladásgátló hatás), eritéma, bőrpír csökkentése, irritáció, bőrfeszülés csökkentése, a bőr komfortérzetének helyreállítása.

SensitivePro-woman1-cmyk