Skinjexion

SKINJEXION_CABINE_GAMME

Mimikai ránckorrekciós eljárás

Skinjexion szövegfotó

A Skinjexion feltöltő anti-age kezelés 3 innovatív ránctalanító eljárás kombinációja: Botox-hatás, hyaluronsavas feltöltés és mezoterápia.

A kezelés során egy innovatív hatóanyag koktélt használunk, 3 hi-tech aktív formulávalaz arcon kialakuló ráncok ellen:

  1. IMUDILIN NO AGE VXN anti-oxidáns vakcina, kisimítja azokat a ráncokat, amelyeket a bőrszövet fiziológiai öregedése okoz
  2. Nagy molekuláris súlyú HYALURONSAV, amely egyrészt hatékony hidratáló hatásának köszönhetően feltölti a ráncokat, másrészt „felpumpálja” a bőrszövet egészét
  3. BTX szinaptikus komponens, amely az izomösszehúzódások csökkentésével és az izmok ellazításával garantálja a kevesebb számú mimikai ránc kialakulását. A klasszikus Botox fájdalmas, illetve káros mellékhatásainak kiküszöbölésére ez a szinaptikus formula 8 specifikus aminosav kombinációjaként biztonságos módon utánozza a Botulinum toxin hatásmechanizmusát.

A hatóanyagok alkalmazása lépcsőzetesen felépített protokoll szerint történik, manuális illetve gépi bevitellel. A hatékonyság fokozására 3 tűsoros, orvosi acél derma-rollert és PreMedikl Skinjector rezgőfejes esztétikai készüléket használunk.

Skinjexion szövegfotó2

Skinjexion

otthoni bőrápoló program

Skinjexion - Quattuor Retail-2018b