SUPREME DHEA-RETINOX

Supreme-Pro1 b

A legátfogóbb ránctalanító

fiatalító és mélyregeneráló kezelés speciálisan a 40 év feletti érett bőrű hölgyek számára

PC1525_Supreme_50X40_Ex14

A kezelés alapja: az érett bőr fiziológiai és morfológiai változásának genokozmetikai kutatása.

A Supreme Dhe-Age-Retinox olyan vadonatúj intenzív regeneráló kezelés érett bőrre, amely innovatív anti-age összetevőkkel állítja helyre a bőrszöveti regenerációt, a sejtmegújulás ciklusát és látványosan feszesíti a megereszkedett, ráncos bőrt.
Kettős hatóanyag állománya a legújabb anti-age kutatások eredménye, a genokozmetika vívmánya. Aktiválja a hámréteg öt alrétegének integritását kódoló LOX-gént, serkenti a hámsejtek optimális differenciálódását, újjáépíti a hámréteg struktúráját, fokozza a kollagén-I. szintézist, helyreállítja az irha tömörségét, a rugalmas szövetek normális működését, a ráncok mélységét és számát csökkenti, a tág pórusok összehúzásásával fiatalosan ragyogó bőrképet garantál.

A bőr fiatalságát reprodukáló DHEA prekurzor, a diosgenin mellett, a retinol egyedülló bőrregeneráló hatását biztosító LOX –age formulát is tartalmaz.

Használatával a bőr ellenállóbbá, feszesebbé válik, csökken a szarkalábak, a mimikai ráncok, a pigmentfoltok száma és a ráncok mélysége, nő a bőr vízmegkötő képessége, a bőr újra egészséges színű, rugalmas és bársonyosan puha tapintású lesz. Rövid idő alatt helyreáll a bőr harmonikus működése, felgyorsul a sejtmegújulási kapacitás.

Supreme-Woman1b