Vitamin Energy

VTG - Pro_all_products_1

Vitamin Energy, a bőr ébresztőórája

bőrébresztő program C-vitaminnal

Hozd lendületbe magad legújabb bőrszépítő kezelésünkkel!

Család? Munka? Időhiány? A rohanó életmód következtében a bőr is hamar lemerül, nyúzottá válik. A Vitamin Energy tökéletes megoldás azoknak, akik sosem állnak meg.A stresszes életmód, a fáradtság, az alvás-, mozgás- és vitaminhiány, helytelen táplálkozás, UV, légszennyezés hatására a természetes önregenerációs folyamatok lelassulnak, nő a sejtmegújulás ideje, lelassul a természetes védekezőképesség.

A stressz, a fáradtság, az alváshiány minden perce felborítja a bőrszöveti egyensúlyt, krónikus folyamatokat indukál. A lelassuló védekező mechanizmus károsítja a sejt DNS-ét, idő előtti öregedést okozva.

A Vitamin Energy összetett hatóanyag bázisú eljárás:

  • HTA BOOSTER – energiakoktél növényi taurinnal: hydrotermolízissel előállított formula, amely a mitokondrium tevékenységének serkentésével 50%-kal növeli a sejt ATP szintjét. Azonnali lifting hatással tünteti el a fáradtság látható tüneteit, fokozza a kötőszövet regenerációját, védi a sejtet az oxidatív stressztől, instant hidratáló hatású és védőréteget alkot a környezeti szennyeződések ellen
  • bőrfeltöltés stabilizált multi-vitamin koktéllal: egyedülálló védelem az idő előtti öregedés ellen (A, C, E, H, B9, B6, B5 és B-3 vitaminok)
  • 20%-os C-vitamin a bőr azonnali ébresztőórája, a homogén és ragyogó bőrkép záloga

A kabin eljárás szigorúan kidolgozott protokoll betartása mellett történik, manuális illetve gépi hatóanyag bevitellel. A hatékonyság fokozására magas frekvenciás rezgőkészüléket, ún. PreMedikl Energetic T-bar eszközt használunk, amely 6000 mikrovibrálást végez percenként a bőr átmozgatására. Az elasztikus rostok és az arcizomzat aktiválásának kiváló módja a magas frekvenciás vibráció, amely serkenti a kollagéntermelést, felpezsdíti a vérkeringést és segíti a lerakódott méreganyagok kiürülését. Használatával a bőr tónusa javul, tömörebbé válik a támasztó jellegű kötőszöveti állomány, a ráncok kisimulnak és a fáradtság eltűnik.

Vitamin Energy - modele pro 5

Vitamin Energy

otthoni ápolás

VTG - Retail_View1rgb