Szakembereknek

Ericson Laboratoire Paris

a bőrfeszesítés szakértője

ESTHETICIENNE 2_1

Álmodj nagyot, ne érd be kevesebbel!

Az Ericson Laboratoire magyarországi márkaképviselete a jól csengő ígéretek helyett egy hatékony, professzionális multi-terápiás rendszert biztosít a kozmetikusok és testkezelő szakemberek számára.

14 arckezelő, 7 testkezelő parabénmentes kabin eljárással, a hozzájuk tartozó otthoni termékcsaládokkal lehetőséget biztosítunk a maximálisan személyre szabott kezelések és otthoni bőrápoló rutin felépítésére.

Ha vadonatúj technológiákat és bőrfeltöltő eljárásokat vezetnél be szalonodban, szeretnél szakmailag fejlődni és ezzel egyidőben üzleti sikereket is elérni, gyere el és próbáld ki az Ericson Laboratoire Paris medi-skincare koncepcióját, tiszta hatóanyagait és különleges, egyedi kezelési protokolljait. Párizsi központunk hihetetlen innovációs kapacitással, szenvedélyes szakmaszeretettel minden évben új arc- és testkezelő koncepciót biztosít számunkra.

Mit jelent az Ericson Laboratoire lelkes kozmetikus csapatához tartozni?

  • garantáltan rétegspecifikus, minősített, tiszta hatóanyagokat, amelyek késletetett felszívódású nano-technológiával készülnek a maximális hatékonyság érdekében
  • különleges kezelési eljárásokat, látványos eredményeket, elégedett vendégeket
  • kivételes, személyre szabott partnertámogatási rendszert, folyamatos kapcsolattartást és szakmai továbbképzést
  • izgalmas, gyakorlatorientált kiscsoportos szemináriumokat, hatóanyagismereti oktatással és bemutatóval
  • kiszámítható rendelési és kiszállítási rendszerünkkel megbízható anyagutánpótlást.

Kiemelten fontos számunkra a folyamatos képzési lehetőségek biztosítása. Hiszünk abban, hogy a szépségszalon által nyújtott szolgáltatások minőségének alapja a kozmetikus szakmai tudása, tapasztalata és üzleti felkészültsége. Tisztában vagyunk azzal is, hogy mindenki időhiányban szenved, ezért képzéseinken maximális információcsomagot nyújtunk minimális időbefektetéssel. Mindezt jó hangulatban, de azonnal felhasználható szakmai tudással.

Képzéseink interaktívak, nincs holtidő, csak precíz tudásanyag felkészült oktatóktól, akik tudják, hogyan működik a szépségszalonok világa. Egy-egy ilyen képzés felkészültebbé tesz szakmai, üzleti és kommunikációs területen is és ez a magabiztosság tükröződik majd a munkád minőségében is.

Különböző szemináriumokat, bemutatókat és személyes konzultációs lehetőséget is kínálunk. Szuperhatékony elméleti és gyakorlati képzéseink során komplett szakmai dokumentációt biztosítunk, hatóanyag ismerettel, kezelési protokollal, önköltség kalkulációval és értékesítéstechnikával.

Aktuális képzési naptárunkért katt ide, vagy kérd online ügyfélszolgálatunktól.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk eligazodni az Ericson Laboratoire professzionális kezelőrendszerében. Kövesd híreinket, aktuális ajánlatainkat a Facebookon vagy az Instagramon.

Várunk szeretettel az Ericson Laboratoire Magyarország Csörsz utcai bemutatótermében, Budapesten.

shutterstock_307761038b