Fresh Caviar Nutri krém

25900 Ft

Qty:
Cikkszám: EL747 Kategóriák: ,

Leírás

Maximálisan bőrbarát, bőrújjáépítő peptidekben, fehérjékben és aminosavban gazdag tápláló-regeneráló krém, friss kaviár sejtekkel.

A friss kaviár sejtek könnyen felszívódnak, egyedülálló összetételüknek köszönhetően serkenti a sejtmetabolizmust, táplálják, regenerálják és feszesítik az érett bőrt. A kaviár sejt tartalmazza a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges összes elővegyületet.

  • A friss kaviár sejtek serkentik az I. típusú kollagén szintézisét, amely biztosítja a bőrszövet szilárdságát, tömörségét, megakadályozza a bőrnyúlást.
  • A friss kaviár sejtek serkentik a III. típusú kollagén szintézist is, biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét.
  • A friss kaviár sejtek serkentik a fibronectin szintézist is. A fibronectin az extracelluláris mátrix fő fehérjéje, amely biztosítja a támasztó szövetek kohézióját, az érett bőr sejtmegújulását.

Erősen nyugtató hatású rosaceás bőr esetén. Finoman feltölti az elvékonyodó bőrt, használata azonnali komfortérzetet biztosít.

Használata: a megtisztított bőrbe masszírozza be finoman a krémet.

A krém nem tartalmaz kémiai tartósítószert, természetes bakteriosztatikus komponens őrzi a hatóanyagok épségét, ezért hűtőszekrényben kell tartani.

50 ml

További információk

Kiszerelés

50 ml