Testkezelések

MASSZÁZSOLAJAK

prémium esszenciális olajak

OSMO-THERMY TREATMENT

Az esszenciális olajok gyógynövény esszenciák, amelyeket speciális eljárással vonnak ki a növényekből, majd lepárlással választják szét a víztől. Az esszenciális olajok több különböző molekula kombinációi.

LIPO-DRENÁZS

3 dimenziós fitness remodelling

CAB_BODY_LIPO_DRAIN

3 dimenziós fitness remodelling a rossz vérkeringés okozta narancsbőr és a nehézláb-érzet csökkentésére. A legújabb kezelési technika, amely 3 tengely mentén hat egy lépésben.

SLIM&LIFT

karcsúsítás és feszesítés

Slim&Lift-retail2

A mozgásszegény életmód miatt nem égetünk el elegendő mennyiségű zsírt, így a zsírszövetek növekedésnek indulnak. Olyan kezelést ajánlunk, amely munkára fogja a zsírsejteket.

CELLULIT VIB

ultrasonic narancsbőr kezelés

Cellulit-Vib__K5_1979

Harc a makacs narancsbőr ellen. A cellulit számos, önműködő fiziológiai egyensúlyban beálló zavar következménye: a zsírszövet felduzzadása, keringési problémák, gyulladásos reakciók, oxidatív stressz stb.

INSULINOL

hatékony zsírbontás

e541_insulinol_ericson_laboratoire_pretcelita_procedura_majas_apstaklos2

Fogjuk diétára a zsírsejteket! Ha szeret nagyokat enni és az édességeket sem veti meg, akkor ezt a karcsúsító kezelést vegye igénybe! Az új generációs koncepció lényege, hogy megakadályozza a glükóz felvételét.

BODY FIZIO

testkezelő termékek

body PHYSIO

Finoman pótolja a bőr felső rétegének vízhiányát. Láthatatlan védőréteget képezve a bőrön gátolja a folyadékveszteséget. Használata: zuhanyzás után masszírozza át a testét a krémmel.

DERMA SUN

fényvédelem

dermasun

Teljes anti-age védelem és egyenletes barnulás szuper sebességgel. Ahogyan közeleg a nyár, százával jelennek meg cikkek a női magazinokban a napozásról, elsősorban a napozás veszélyeiről.