Cellulit VIB

Cellulit-vib__K5_2070-Edit

Harc a makacs narancsbőr ellen

CellulitVib_soin2

A cellulit számos, önműködő fiziológiai egyensúlyban beálló zavar következménye: a zsírszövet felduzzadása, keringési problémák, gyulladásos reakciók, oxidatív stressz stb. Ehhez természetesen a mozgásszegény életmód és a helytelen étkezi szokások is hozzájárulnak. A zsírsejtek fokozott felszaporodása végül a zsírszövet volumenének növekedéséhez, eltorzulásához és a cellulit megjelenéséhez vezet.

A Cellulit VIB rövidítés egy vibrációs esztétikai technika felhasználását jelenti. Ez egy olyan ultrahang-jellegű formula, amely a sejtmagba hatolva sokként éri a zsírszövetet. A kezelés során a lerakódott zsírt bontjuk le, a feldarabolt zsírsejteket pedig a nyirokkeringés fokozása utján vezetjük el.

A mélyen ható ultrasonic kezelés hatékony megoldás azoknak, akiknél makacs narancsbőr jelentkezik. Abban az esetben ajánljuk, ha a narancsbőr fekve is látható, holott kötött izomzatú, a cellulit tapintása akár fájdalmas lehet. Ajánlott felhasználási terület: combok, csípő, has, fenék.

A Cellulit VIB fő koordináló összetevője: PHYTOSONIC komplex, amely glaucine kivonatot, koffeint és ostorosmoszatot tartalmaz. Ún. ultrasonic hatást fejt ki: serkenti az MMP enzim működését, amely a zsírszövet 3 dimenziós újrastruktúrálását célozza meg, befolyásolja a fibronectin szintézist, gátolja az adipociták differenciálódását, gátolja a zsírlerakódás folyamatát (megakadályozza a foszfodieszteráz működését, csökkenti a lipoprotein lipáz aktivitását és serkenti az ATP szintézist) – energiával látja el a sejteket, anti-oxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, gátolja az ödémák kialakulását.

A formulák gépi vagy kézi hatóanyag bevitellel használhatóak, a kezelés időtartama kb. 45-50 perc. Heti 2 alkalommal végezhető.

Side view of a woman legs receiving a massage therapy isolated on a white background

Cellulit VIB

otthoni bőrápolás narancsbőr ellen

Cellulit-Vib__K5_1979