INSULINOL

e541_insulinol_ericson_laboratoire_pretcelita_procedura_majas_apstaklos

Helytelen táplálkozás okozta cellulit

Fogjuk diétára a zsírsejteket!

beautiful woman's body on a white background

Ha szeret nagyokat enni és az édességeket sem veti meg, akkor ezt a karcsúsító kezelést vegye igénybe!

Az új generációs koncepció lényege, hogy megakadályozza a glükóz véráramból történő felvételét, így nem gyarapodnak a zsírsejtek. A zsír lerakódása a szervezet automatikus energiatartalék képző mechanizmusa. A zsírsejtek rendkívül rugalmasak, akár méretük 60-100-szorosára is képesek megnőni, ezzel a sejtek közötti tér megnövekszik, stressz-helyzetet teremt, hiszen a szorításnak köszönhetően a vér- és nyirokkeringés elégtelenné válik, többek között cellulit alakul ki.

A zsírszövet életünk során folyamatos növekedésre képes, mechanizmusait különböző enzimek irányítják. Kétféle funkciója:

  1. lipogenezis: zsírsavakat tárol, amelyeket trigliceriddé alakítva, megteremti a zsírlerakódás feltételeit lipoprotein lipáz)
  2. lipolízis: triglicerideket alakít vissza zsírsavvá, segítve a zsírlebontást (triglicerid lipáz enzim).

Az Insulinol kezelés felveszi a harcot a zsírlerakódás ellen, segíti a zsírsejtek kiürülését a szervezetből és helyreállítja a zsírszövet eredeti formáját.

Az Insulinol koncepcióban felhasznált hatóanyag: DIHYDROMYRICETIN.

Ez az ultra-hatékony formula közvetlenül gátolja az inzulin működését. Az inzulin hormon messengerként működik, azt az utasítást adja a zsírsejtek számára, hogy glükózt vegyenek fel a véráramból, amely az energiatermelést szolgálja és így a zsírlerakódás mechanizmusának elengedhetetlen feltétele. Ha ezt az energiát a szervezet nem használja fel, akkor zsír formájában elraktározódik. A koncepció innovatív megközelítése, miszerint a formula megakadályozza a zsírsejteket tápláló glükóz felvételét, nem történik zsírlerakódás vagyis a zsírsejteket expressz diétára kényszeríti.

A formula 3 szinten hat:

  1. a lipolízis folyamatát 12-szer felgyorsítja – gátolja a perilipin és 4 kulcsfontosságú fehérje működését, amelyek a zsírfelhalmozódásért felelősek.
  2. 64%-kal csökkenti a lipogenezis folyamatát – gátolja a GLUT4 fehérje működését
  3. 63%-kal csökkenti az adipogenezis folyamatát – gátolja a caveolin fehérjét, amely a zsírsejt differenciálódást irányítja.

A formulák gépi vagy kézi hatóanyag bevitellel használhatóak. a kezelés időtartama kb. 60-75 perc. Heti 2 alkalommal végezhető.

Dietetik-body1