Slim & Lift

Slim&Lift-retail

Zsírbontás

és kötőszövet feszesítés

A mozgásszegény életmód következményeként nem égetünk el elegendő mennyiségű zsírt, így az elraktározott zsírszövetek növekedésnek indulnak. Ezért egy olyan „multi-aktív” kezelést ajánlunk, amely munkára fogja a zsírsejteket: karcsúsító, kötőszövet feszesítő és regeneráló hatást eredményez. A titok abban rejlik, hogy a kálciummal dúsított termékek megfékezik a zsír lerakódását, mozgósítják a zsírégetést! A fokozott kálcium aktiválás eredményeként a pre-adipociták kollagént termelnek és zsírlebontó enzimeket aktiválnak.

A Slim&Lift multi-aktív kezelés választ ad mindazon kellemetlen tünetekre, amelyet a kiegyensúlyozatlan étrend és mozgásszegény életmód vált ki: javítja a testkontúrt, feszesíti a megereszkedett kötőszövetet, tónust ad a petyhüdt bőrnek, javítja a striák állapotát, regenerálja a bőrt, segíti az érfal erősítését.

A Slim&Lift multi-aktív koncepció terápiás ereje abban rejlik, hogy a felhasznált hatóanyagok a zsírszövetet nem a zsírsejt differenciálódás folyamatában (majd a zsírlerakódásban) segítik, hanem a korai fázisban levő zsírsejtek kollagéntermelő képességét fokozzák! Ez a tudományos újítás a Slim&Lift kezelés alapja vagyis nem csupán a jelenlévő zsírsejtek felaprózódását és elvezetését tűzi ki célul, sokkal inkább a bőr rugalmasságát és feszességét biztosító kollagén termelést segíti elő. Ez az ún. ZSÍR-VISSZAFORDÍTÓ folyamat, amely karcsúsít és feszesít egy lépésben!

A kezelés célja:

  1. a «karcsúsító» hatás megelőzi a zsír lerakódásának folyamatát, kombinálva azt a zsírbontással, a narancsbőrös felület csökkentésére
  2. a «feszesítő» hatás megemeli a petyhüdt bőrt azáltal, hogy a feszességét és rugalmasságát biztosító kollagéntermelést fokozza
  3. jelentős mértékben regenerálja a striákat, akár azokat a terhesség, akár a súlygyarapodás-vesztés okozta
  4. védi és regenerálja a sérülékeny érfalakat.

Fő hatóanyaga: CORALLINE vörös alga, amely az ún. „ZSÍR-VISSZAFORDÍTÓ” folyamatot kiváltja.

A vörös algában levő organikus kálcium tartalom gátolja a pre-adipociták érett zsírsejtté alakulását vagyis a lipid nem tud trigliceriddé átalakulni és felhalmozódni, amely a zsírlerakódás alapfeltétele. Ehelyett a pre-adipociták kollagént kezdenek el termelni. Egyrészről a fokozott kollagénszintézis feszesebbé teszi a bőrt, másrészről a zsírlerakódás mértéke jelentősen csökken.

A kezelés tudományos magyarázata: kevesebb zsír rakódik le és több kollagén szintetizálódik! Ahogyan ezt a vendég észleli: a narancsbőrös felület nagysága csökken, a bőr általános megjelenése feszességet, tónust sugall.

A formulák gépi vagy kézi hatóanyag bevitellel használhatóak. a kezelés időtartama kb. 60-75 perc. Heti 2 alkalommal végezhető.

PAI3080000111