Bemutatkozás

Ericson Laboratoire Paris

Prémium medi-skincare koncepció

Bemutatkozáshoz (2)

Az Ericson Laboratoire Paris 1962 óta hihetetlen szenvedéllyel és szakértelemmel tanulmányozza a bőr öregedését és kutatja a legújabb bőrfiatalító módszereket.

Az Ericson Laboratoire Paris által megálmodott és a kutató-fejlesztő divizió által létrehozott kezelések és termékcsaládok célja a bőr minőségének javítása, szépségének megőrzése, fiatalosságának helyreállítása

Ericson Laboratoirre Paris – a bőrfiatalítás szakértője

Az Ericson Laboratoire Paris alapító professzorának célkitűzéseihez hűen az érett bőr kutatására specializálódott. Mi a jól csengő ígéretek helyett egy hatékony, professzionális anti-aging kontroll rendszert kínálunk, 7 önálló bőrfeszesítő eljárással:

 • garantáltan rétegspecifikus, késleltetett, 72 órás felszívódás, maximális higiénia
 • mono-dózisos adagolású, 4-6 kezelésre elegendő kit-kiszerelések
 • parabénmentes, minősített, tiszta hatóanyagok manuális vagy gépi felhasználáshoz
 • kivételes partnertámogatási rendszer
 • folyamatos szakmai szemináriumok és bemutatók.

 

Leghitelesebb referenciánk a visszatérő és elégedett vendég, partnereink ehhez személyre szabott szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak.

 

Kutatásfejlesztés

Az Ericson Laboratoire Paris termékfejlesztését a hihetetlen mértékű innováció jellemzi. A legújabb tudományos kutatási eredmények felhasználásának elkötelezett híveként évente két alkalommal újabb és újabb kezelési koncepciók kifejlesztésével biztosítja a szakemberek számára a megújulási és fejlődési lehetőséget szakterületükön.

Gyógyszerészek, bőrgyógyászok és biokémikusok szakértelme

Minden egyes kezelési koncepció megszületését szakemberek sokrétű tudása és szenvedélye teszi teljessé. Gyógyszerészek, bőrgyógyászok és biokémikusok szinergikus munkája garantálja a biztonságos, hatékony és látványos eredményeket biztosító rituálék létrejöttét. Ezeket a kezelési rituálékat kozmetikusok és kozmetológusok gyakorlati tapasztalata és szakértelme formálja praktikus és sokrétűen felhasználható eszközrendszerré.

test tubes in scientist hand, lab research

Arckezelések

Arckoncepció ikonhoz

Az Ericson Laboratoire Paris alapító professzorának célkitűzéseihez hűen az érett bőr kutatására specializálódott. Olyan 8 teljes arckezelő eljárásból álló anti-age koncepciót hozott létre, amely az érett bőr fiziológiai-morfológiai aspektusai alapján kezeli az öregedő bőrt.

14 parabénmentes arcápoló termékcsalád

A bőrfeszesítés legújabb módszerei mellett, az Ericson Laboratoire Paris a bőrproblémák átfogó kutatása során teljes multi-terápiás koncepciót hozott létre. A 14-féle arcápoló kezelő család és otthoni ápoláshoz szükséges termékpaletta a bőrproblémák széles területét fedi le. Nem elsősorban a bőrtípusok kezeléséből indul ki, hiszen már nem léteznek egyszerű bőrtípusok, csupán komplex tünetek, amelyek kezelése speciális és hatékony választ igényel. Ezért a 14-féle koncepció a bőrszöveti működésben fellépő változásokat kezelik.

A hatóanyagok kölcsönhatása

Az egyes kezelési koncepciók és rituálék kifejlesztésekor a hatóanyagok egymásra gyakorolt hatását minden esetben mikrobiológusok és gyógyszerészek vizsgálják. A legfontosabb kritérium, melyik összetevő mikor és hogyan fejti ki hatását illetve befolyásolja más formulák hatékonyságát.

Rétegspecifikusság – Garantált idejű hatóanyag felszívódás – Szükséges hatóidő – Megfelelő hatóanyag stabilitás

Minden kezelési koncepció kifejlesztésének, a kabin rituálé kidolgozásának és az otthoni ápolás helyes kialakításának feltétele a fenti 4 kritérium ! Vagyis :

 • a hatóanyagok a megfelelő bőrrétegben szívódjanak fel és fejtsék ki hatásukat – A kémiai anyagok nagy része nem jut túl mélyre a bőrben (hőhatások a bőraljáig, mechanikai hatások az irha alsó rétegéig is elérhetnek), de a cél sok esetben a bőralja kötőszövete vagy zsírszövete, az irha kollagén vagy elasztikus rostjai, de minimum a hámréteg legalja.
 • a hatóanyagok az adott réteg elérésekor fejtsék ki hatásukat és nem hamarabb!
 • a formulák felszívódása elegendő ideig tartson és az aktív kezelés befejezése utáni 24-48 óráig tartson!
 • az Ericson Laboratoire Paris kezelések során olyan formulákat használunk fel, amelyek hővel, fénnyel és az oxidációval szemben is stabilak maradnak!

Ericson Laboratoire Paris – a látványos eredmények garanciája

Az Ericson Laboratoire Paris látványos eredményeinek titka a nano-technológiás gyártási technológiában rejlik. A felhasznált formulákat nem makro-méretű oldat szétporlasztásával nyerik, hanem egyenletes méretű, szabályozott összetételű és szabad nano-molekulák célzott szintéziseként állítják elő.

A felhasznált nanokapszulák felszínét többszörös polimerréteg alkotja, belsejében bármilyen magot (vizes vagy olajos) képes stabilizálni, így a víz- és zsíroldékony anyagok is bevihetőek. A speciális gyártási hightechnek köszönhetően, akár 30-50nm vastagságú kapszulát is képesek előállítani, amelyben 4-20 réteg található és a magot szabadon cserélgethetik. Így bármilyen burok/tartalom kombináció előállítható. Rendkívül stabilak és szilárdak, ezért érzékeny anyagok is bevihetők általuk pl. E- vagy C-vitamin, enzimek.

A legújabb nano-technológiás eljárás a NLC – nano-lipid carrier structure- lipid-szállító nanorészecskék alkalmazása, a retinol és speciális peptidek szállítására. Ezek belsejében nem olajos mag, hanem kristályszerű anyag van, ennek stabil szerkezeti elemeibe építik be a hatóanyagokat, amelyek csakis a megcélzott rétegben aktivizálódnak, korábban nem bomlanak le.

Az Ericson Laboratoire nano-technológiás gyártása garantálja:

 • a hatóanyagok mélyre hatolnak,
 • szabályozható tartalom tervezhető módon épül be a bőr megfelelő rétegébe (rétegspecifikus),
 • a formulák mechanikai hatásra nem törnek össze (be lehet masszírozni),
 • a hatóanyagok elférnek a sejtközötti térben,
 • széles pH-skálán felhasználhatóak,
 • nem szükséges sokféle stabilizátor, hordozó a bejuttatásukhoz és védelmükhöz sem, mert a burkukat csak meghatározott enzimek oldják fel.

Testkezelések

Testkoncepcióhoz ikon

Fáradtság, stressz, túlhajszoltság

Napjaink felgyorsult életvitelét gyakran a túlhajszoltság, a stressz, az állandósuló fáradtság jellemzi, amelyek testünk nem kívánt elváltozásait okozzák. Azonban mind a hölgyek, mind az urak szeretnének formában maradni és főképpen rendszeresen energiával feltöltődni.

Az Ericson Laboratoire Paris hatékony és átfogó testkezelő rendszert fejlesztett ki a legmagasabb fokú szakmai kompetenciával, maximális személyre szabható kúrákkal.

Célunk a vendég maximális elégedettségének elérése:

 • a test önszabályozó folyamatainak, a külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képességének fenntartása,
 • a testbőr szépségét, minőségét és egészséges működését megváltoztató fiziológiai problémák megértése és kutatása,
 • a fáradt, lemerült vagy öregedő bőr tökéletes feltöltése és regenerálása.
LIPO DRAIN_SOIN_2

„Fizio”-testkezelések

A „fizio” a fiziológia terminus rövidítéseként tökéletesen kifejezi az ebbe a kategóriába tartozó kezelések célját. A fizio-testkezelések tudományos és látványos megoldást kínálnak célzott problémákra: narancsbőr, túlsúly, vérkeringési problémák, megereszkedett kötőszövet, ödémák, striák stb. A kiválasztott testtájakon, helyileg fejtik ki hatásukat, gépi hatóanyag bevitellel is párosíthatóak és nem feltétlenül szükséges zuhanyzó használata.

Szenvedélyesen kutatjuk a leghatékonyabb formulákat, amelyekkel sokrétűen kombinálható kezelési koncepciót biztosítunk a szakemberek számára, vendégenként felépített technikai protokollal, a gyors, látható és fenntartható eredmények elérésére.

LIPO DRAIN_SOIN_1
Male chemist carrying out scientific experiment in laboratory