Lipo-drainage 3D

CAB_BODY_LIPO_DRAIN

3 dimenziós fitness remodelling

a rossz vérkeringés okozta narancsbőr és a nehézláb-érzet csökkentésére

A legújabb kezelési technika, amely 3 tengely mentén hat egy lépésben:

  1. helytelen étrend és mozgásszegény életmód / túlsúly okozta zsírlerakódás – méregtelenítő funkcióval
  2. a vérkeringés fokozása
  3. a nehézláb-érzet és ödéma megszüntetése, vízvisszatartási probléma kezelése – drenázs funkció

Az ún. fitness remodelling program helyreállítja a láb és a test egészséges kontúrját, eltávolítja a méreganyagokat, a felesleges vizet és a felaprózódó zsírsejteket.

A FÁRADT, ELNEHEZÜLŐ LÁB KEZELÉSE

Az elnehezülő láb kezelésének megoldására az Ericson Laboratoire kifejlesztett egy speciális eljárást, amellyel csökkenthetőek a funkcionális rendellenességek. Az ödémás problémák kezelésére szolgáló növényi kivonatok és esszenciális olajok kettős hatása stimulálja a mikrocirkulációt, a nyirokérrendszer működését és elősegíti a szövetközi felesleges víz kihajtását. A kezelés valódi megkönnyebbülést jelent a fáradt láb számára: az ödémás területek száma és a fájdalom érzet csökken.

Az eljárás során speciális Maxi-press masszázskesztyűvel fokozzuk a hidegérzetet és az erek összehúzódását.

RUGALMAS FÁSLI

A vénás elégtelenség főként a boka környékén okoz elváltozásokat és fájdalmat. Emellett a szövetközi víz felhalmozódása az ödémás területek kialakulásához vezet.

A rugalmas fásli külső nyomást fejt ki az érintett terület mikrocirkulációján, vénás működésén. Ennek következtében a véredénykék átmérője és a vénás működés normalizálódik, a szövetközi felesleges víz kihajthatóvá válik. A tökéletes mikrocirkuláció csökkentheti akár a trombózis kialakulásának esélyét.

A kötés erőssége attól függ, hogy a vénás működés milyen mértékben tér el a normális funkcionálástól. E kettő közötti összefüggés egyértelműen kimutatható: minél nagyobb mértékű a diszfunkció, annál erősebb az alkalmazandó nyomás mértéke a boka környékén.

Aktív hatóanyagok: kámfor, mentol, Centella Asiatica, borostyán, gingko biloba, Arnica Monata kivonatok.

Kezelési indikáció: a fáradt láb érzetének megszüntetésére, a vérkeringés serkentésére, a méreganyagok kihajtására szolgáló drenázs kezelés, amely előkészíti a zsírbontó illetve cellulit kúrákat is. Ajánlott felhasználási terület: lábak, csípő, has, fenék.

A kezelés elvégzéséhez nem szükséges zuhanyzó használata. A kezelés időtartama: 40 perc. Elvégezhető alkalmanként illetve testkezelő kúrák előtt 2-3 alkalommal.

Visu_Pedicare-COR OK